PASSEM DE LA INDIGNACIÓ A L'ACCIÓ
UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE ----- COMENCEM PER GAVÀ ---- UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE ----- COMENCEM PER GAVÀ

Qui som els Indignats de Gavà

Qui som els Indignats de Gavà?

Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària empesos per les mobilitzacions sorgides arreu del territori.

Creiem en una lluita pacífica que té com a base el respecte i la igualtat entre totes les persones, sense diferències ni discriminacions de cap classe.

No representem cap partit polític ni associació i tampoc ningú ens representa. Volem fer la nostra aportació local a aquest moviment global.

Ens uneix el malestar per les desigualtats que produeix aquest sistema, però sobretot ens uneix una vocació de canvi.

Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a les persones per sobre dels interessos econòmics i partidistes sense hipotecar el futur de les properes generacions. Ens sentim trepitjats pel sistema econòmic actual, i exclosos pel sistema polític que tenim: no ens representa.

Perquè som responsables de les nostres accions, reivindiquem que es garanteixi el ple desenvolupament i efectiu de les nostres necessitats i els nostres drets civils, polítics, individuals i col·lectius.

Apostem per una transformació profunda de la societat i sobretot apostem perquè sigui la pròpia societat la protagonista d’aquest canvi.

Es creien que estàvem adormits. Que ens poden seguir retallant els drets sense que oposéssim resistència. S’equivocaven: estem lluitant, pacíficament però amb determinació, per la vida que tots i totes mereixem.